View Single Post
Vechi 09.03.2013, 18:32:34
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Camy93 Vezi mesajul
Si ca o mica paranteza: CREDINTA este in sufletul omului, indiferent in ce religie s-a nascut! Daca noi Il vrem pe Domnul in sufletul nostru, nu ne va refuza si ne va asculta rugaciunile si va fi alaturi de noi pentru ca IUBIREA lui e infinita!
Asta spun sectantii. Biserica ne invata ca Hristos este Calea si ca nimeni nu vine la Tatal decat prin El. Nu exista mai multe cai.
Credinta fara fapte este moarta. Faptele sunt legate si de marturisirea dreptei credinte.

Citat:
@Lucian: Pupatul a 100000 de icoane nu inseamna respect fata de Dumnezeu.
Nu. Uneori este doar superstitie. Dar ironizarea celor care o fac este lipsa de respect fata de Dumnezeu si sfintii Sai.

Citat:
Cat despre Michael Jackson: Cel care l-a dat in judecata pentru hartuire sexuala a fiului lui a recunoscut dupa moartea lui Michael Jackson ca nu a fost decat o minciuna ca sa poata lua bani de pe urma lui, el fiind sarac lipit. Atat el cat si fiul lui au jucat un teatru extraordinar ca sa puna mana pe bani.
Mai informeaza-te cate poze cu copii goi s-au gasit asupra lui. Inclusiv fotografile cu copii dezbracati, platiti pentru asta, cand a fost in Romania.
Citat:
Ziceai mai sus de tigrut ca se contrazice cu Judecata, dar tu ce faci, stimabile?
Constatarea unor fapte nu este judecata. Exemplu: sa spui ca "iubirea" lui Michael Jackson fata de unii copii este nefireasca pentur ca asta este adevarul nu inseamna sa judeci pe cineva.

Citat:
Iar la ideea ta cu extraterestrii.. ce te face sa crezi ca Dumnezeu nu a adus fiinte la viata si pe alte planete? Trebuie sa fii naiv sa crezi ca in atatea sisteme solare si atatea planete doar pe Pamant este viata. Sunt sigura ca Dumnezeu a avut grija de mai mult decat stim noi, dar nu putem comenta, pt. ca suntem niste oameni simpli.
Inca o data: cand a facut Dumnezeu extraterestii? Sf Scriptura nu ne spune nimic despre asta. Sf Parinti nu ne spun nimic despre asta.
Ce sunt extraterestii?
A murit Hristos ptr extraterestrii?
Judecata de apoi va include si judecarea lor?
Exista Sf Euharistie ptr extraterestrii?
Avem dovezi stiintifice care sa ateste ca exista?
Care este scopul existentei lor?

Si o ultima intrebare: ideile astea vin doar din dorinta de a te contrazice cu mine pentru ca tu consideri ca eu as fi atacat pe cineva?
Eu am spus ceva mai multe lucruri. Poate imi raspunzi la tot.