Subiect: Istorii cu talc
View Single Post
Vechi 09.03.2013, 19:46:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Judecata cea Mare

Câțiva oameni, ca să râdă de un creștin care tocmai ieșea de la biserică, i-au spus:

- Măi Vasile, dar bun stomac trebuie să ai, de poți să înghiți atâtea slujbe și atâtea rugăciuni…

Însă el, fără să se supere, le-a spus:

- Dragii mei, eu am un proces foarte greu și mă tem tare mult de judecată… De aceea merg în fiecare Duminică și sărbătoare la Acela care mă va judeca pe mine, ca să-L rog să fie îngăduitor cu mine.

Atunci, unul dintre aceia îl întrebă:

- Ce proces și ce judecată zici că vei avea?!

- Iată, e vorba de procesul și Judecata pe care le vom avea fiecare dintre noi pentru păcatele noastre. Iar Judecătorul Se află în Biserică. El este Însuși Hristos Mântuitorul, Căruia mă rog zilnic să-mi ierte păcatele mele și să mă învrednicească și pe mine de fericirea cea veșnică.

Oamenii, devenind dintr-odată serioși au început fiecare dinte ei să cugete la păcatele sale, în timp ce Vasile adăuga:

- Mergeți cât încă mai e vreme, căci la urmă va fi cu neputință, iar osânda va fi mare și Judecata nepărtinitoare!
http://cristiboss56.blogratuit.ro/Pr...i-b1-p1891.htm