Parascheva, sa-mi fie cu iertare, ti-am confundat nickul! Initial ma adresam doar lui tigrut si am ajuns de fapt sa iti scriu tie. Nu e vorba de neinformare, ci de neatentie. Scuze!
Imi pare rau pt. folosirea cuvantului aurolac, a fost foarte urat din partea mea. I-am dat o conotatie gresita cuvantului, desi cred ca ati inteles ce am vrut sa spun prin asta!
Si da, am avut foarte mult de invatat de pe acest forum! De botezat m-am botezat la catolici. Am asistat la slujbe la ambele tipuri de biserici dar mi-a placut cat de multa iubire se arata fata de Dumnezeu si cat de multa compasiune, intelegere, apropiere fata de cei cu probleme in biserica catolica. In fiecare duminica vin grupuri umanitare noi care ne roaga pe noi, oamenii de rand sa ne rugam si sa ii ajutam pe cei nevoiasi din Iraq si multe alte tari, cei care nu au ce papa, imbraca... uneori se strang hainute, jucarioare... e foarte impresionant. Duminica trecuta a venit o fetita din India si povestea la microfon cu lacrimi in ochi ca din cauza ca tatal nu si-a putut plati taxele a fost luat si omorat cu cruzime... am inceput sa plang, mai ales cand fetita ne-a rugat pe toti sa ne rugam sa nu se mai intample asa ceva. Imi place ca se arata compasiune si pentru cei de alte religii.
Last edited by Camy93; 10.03.2013 at 02:49:36.
|