View Single Post
Vechi 25.11.2007, 02:55:04
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Pentru toti fratii mei care sustin, ca a-si pune intrebari este o prostie.
Daca esti 100% convins de ceva, atunci poti sa cercetezi linistit ca vei ajunge la concluzia pe care deja o imbratisezi cu mare drag.

E normal ca omul sa isi puna intrebari... si e la fel de normal sa incerce sa gaseasca raspunsuri! De ce credeti ca tot zic sa nu avem creierul spalat, dar nimeni nu baga de seama. :D

Sunt crestina! Cred in Dumnezeu, asa cum El ni s-a revelat, dar nu sunt nicidecum de acord cu conceptia ca nu trebuie sa cercetam, pentru ca daca cautam cu o dorinta sincera si cu o inima curata vom gasi Adevarul! "Cautati si veti gasi.. bateti si vi se va deschide".
Parerea mea este, ca e mult mai grav sa fii indiferent. Daca chiar vreti sa va "luati" de cineva, luati-va de indiferenti, pentru ca cei care nu se intereseza nici nu vor gasi. Cat cu privire la cei cu intrebari, RASPUNDETI-LE!

Asa ca dragii mei... care mai sunteti interesati de subiectul acesta... citit mesajele pe care le-am postat mai sus... si orice intrebare aveti, puneti-o linistiti si eu am credinta ca Dumnezeul pe care voi Il tagaduiti si in care eu ma incred cu intreaga-mi inima, ne va da intelepciune sa raspundem dupa nevoia voastra.

Mult har si multa pace!:p
Reply With Quote