Veilur, asa este. Pe de alta parte eu ma gandesc ca ce se intampla intre un cuplu casatorit si care se iubeste si se respecta reciproc nu este imoral. Astea sunt lucruri si detalii care se discuta si se negociaza in cuplu, si cu dragoste, daca este dragoste, se rezolva. In nici un caz, daca intr-adevar este dragoste nu se despart dupa doi ani de prietenie, pentru atata lucru. In nici un caz nu se discuta si nu se trambiteaza astfel de probleme printre prieteni, vecini si asa mai departe.
Eu ma gandesc ca el s-a hotarat ca nu mai vrea sa se insoare cu ea si a gasit un motiv care lui i se pare important, si care o va indeparta pe fata cu siguranta. El vrea ceva care ea considera ca e dezgustator si imoral, si mai mult el vrea sa se desparta din atata lucru.El greseste foarte mult. Pana la urma nu se gandeste ca nu numai el si-a pierdut doi ani din viata cu cineva pe care acum el nu o mai place, dar si fata si-a pierdut doi ani gandindu-se ca el este baiatul cu care se va marita.
Nu stiu cat de imorale sunt aceste asa numite perversiuni. Daca nu sunt facut peste si contra vointei celuilalt partener, atunci e greu sa te bagi in asternutul oamenilor casatoriti si sa le spui ce anume este permis si ce nu este permis, si cum si alte detalii tehnice. Sfanta Scripura este vaga in directia asta, si probabil cu un anumit scop si nu intamplator. Imoral este adulterul, imoral este sa silesti pe celalat sa faca ceva impotriva vointei lui/ei, imoral este sa fii egoist si sa iti cauti placerea ta si sa nu iti pese de celalalt, sa abuzezi de celalat, imoral este sa nu te gandesti ca trebuie sa duci o viata crestineasca si sa fii un exemplu bun copiilor tai. Si dupa cum stim, nici abuzul, dar nici refuzul nu sunt bune.
In cazut tinerilor de mai sus, el, din pacate nu pare sa o iubeasca. Si pare sa considere casatoria ca fiind o modalitate de a incepe viata sexuala, si in special, dupa parerea lui, de a capata sex oral. Pe cand casatoria este mult mai mult, si el nu cred ca intelege.
Poate ca ar fi fost bine ca inca de la inceputul prieteniei sa discute aceste lucruri. Intre o fata si un baiat care sunt adulti si care au ganduri serioase in privinta casatoriei, nu ar trebui sa fie secrete si nici subiecte tabu. Ca sa nu fie surprize mai tarziu. Ca in cazul de fata.
Eh, poate cineva i-a bagat lui in cap ca sexul oral este dovada cea mai mare ca ea il iubeste cu adevarat, am auzit de baieti care cred asta.
|