View Single Post
Vechi 11.03.2013, 17:15:50
leonte leonte is offline
Banned

Data înregistrării: 03.10.2012
Locație: Bacau
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rainrainbow Vezi mesajul
e suficient Cuvantul lui Dumnezeu.paganul va primi darul prin citirea acatistului Sf Duh,apoi prin participarea la Sf Liturghie si Sf Maslu pt vindecare sufleteasca,trupeasca si eventual de pacatul necredintei.pt o convingere totala,paganul poate participa la o procesiune,va atinge moastele si va intreba : "Doamne existi?" iar raspunsul va fi peste masura.

citeste asta,pt darul luminii,mintii si inimii:
aliluia Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ne,iti multumim,pt darul luminii fiindca fara lumina Ta nu este adevar.nu este viata,nu este calea ci orbire,moarte,minciuna,ticalosie,boala,iad,pacat fiindca fara tine care esti lumina lumii si prin care toate s au facut,toate nimic nu sunt.de aceea fara tine nu exista viata vesnica,mantuie,indreptare,sfintenie,pricepere,int elepciune,intelegere,credinta cea adevarata...
Scuza-ma dar nu am reusit nici de data asta sa citesc pana la capat. E posibil sa am o grava problema; nu sunt un bun public ascultator. Probabil pentru ca imi lipseste calitatea obedientei oarbe. Mie imi plac argumentele, coerenta si disciplina rationala. Chiar daca este vorba despre trairi "mai inalte" sau mai putin "inalte", imi este foarte greu sa iau aminte la un mesaj care este cu mult peste nivelul meu de intelegere. La fel este si cu mesajele care sunt sub nivelul meu de asteptari.
Reply With Quote