buna. e prima data cand intru pe acest forum si sincer ma bucur mult ca ma "aflu " printre voi . si as putea sa zic chiar bine v-am gasit :p . mi s-a parut f interesanta aceasta tema si ce ati scris aici. o sa imi pezint si eu parerea legata de aceasta tema. ideea e ca cred ca noi nu putem cunoaste adevarata "valoare" a pacatului decat dupa ce il savarsim. pt ca apar regrete, mustrari de constiintza etc. daca apar, pt ca exista si cazuri in care nu esti constient. am cunoscut diverse persoane care au trait in concubinaj. multe dintre ele traiesc si acum dupa ani de zile de cand sunt impreuna. si eu am trecut prin asta, am locuit la un mom cu cineva dar pt o per scurta de timp. de fpt nu ca m-as fi mutata la el dar din 7 zile 5 la el mi le petreceam. dar chestia asta m-a facut sa realizez ca nu este asta singura cale de a cunoaste pe cel de langa tine. de obicei tinerii gasesc in concubinaj si in sex in general un mijloc de cunoastere, ei spun ca " cum iti poti da seama daca acea pers este potrivita pt tine daca nu il descoperi din toate punctele de vedere ? " ( aka trebuie sa il vezi pe cel de langa tine in diverse posturi, sa vezi daca esti compatibil cu el, sa faci si sex cu el da daca cine stie te intelegi bine cu elpe orice tema dar cand vine vorba de sex se alege praful ?! ) wrong. cred ca asta este marea noastra greseala a tinerilor. si sunt constienta ca si eu am facut la fel pana sa imi dau seama de niste lucruri. marea noastra greseala e ca punem prea mult pretz pe relatiile sexuale, am vazut si vad la multe cunostintze sexul ca pe o initiere intr-o relatie. ei bine nu e chiar asa. de cele mai multe ori in astfel de relatii apar conflicte. sexul nu este cel mai important lucru intr-o relatie ( si cand barbatii in general vin cu varianta ca este o completare a relatiei de fpt inseamna ca " eu nu pot sta fara " - am vazut pe pielea mea ) mai degraba aduce probleme. avorturi, pastile, boli si bine-nteles, griji multe. pt ca asa cum iti asterni asa dormi. iar Dumnezeu te ajuta dar se zice clar" desfranarea este un mare pacat ".este un pacat dulce, e adevarat, dar care ne omoara sufletul putin cate putin. parerea mea .
Doamne ajuta !
|