buna. in primul rand va zic tuturor "buna " , sunt noua in bransa :p. pacatoasa, hai sa iti zic ceva. de ce ti-e teama de-aia ti se intampla. am cunoscut un om care tot asa s-a dus la o tziganca undeva pe la tzara ca sa ii ghiceasca in cartzi si i-a zis ca va muri peste nusj cati ani si ca orice va face , orice va incerca sa faca pt a opri aceasta, nu va reusi. a trecut un an, au trecut doi, trei .. se apropia de termenul pe care i-l daduse vrajitoarea. de fpt nu era o vrajitoare adevarata, cel putin eu nu cred. era o tziganca ce se facea ca spune adevaruri pt a lua bani de la lumea naiva, mai ales de la cei care sunt speriati si au nevoie de ajutor in diverse. insa teama ca va pieri il imbolnavea putin cate putin ca o otrava care isi face greu efectul, dar eficient. si devea din ce in ce de speriat incat e schimbas total, se izolase nu mai vb cu nimeni. nu mai era omul pe care il stiam dinainte. intr-o noapte a facut hiper tensiune de spaima. bine ca nu era singur acasa, mai era fata lui cu o prietena de-a ei parca si l-au dus repede la spital. e bine acum omul insa, se vedea ca tocmai frica de moarta il omora. s-a dus la un preot , s-a spovedit si acum e bine mersi. sunt sigura ca el acum priveste toate astea ca pe o amintire neplacuta. du-te spovedeste-te, roaga-te la Dumnezeu ( citeste rugaciunile de la acatistul Maicii Domnului ) si ai sa veI ca putin putin iti vei reveni. nu lasa teama si raul sa te cuprinda. iti faci rau singura cu temerile tale. nu le mai lua in seama. pt ca raul asta vrea, sa te chinui. vb serios. sper sa iti fie de folos comm meu. take care :)
|