View Single Post
Vechi 25.11.2007, 13:35:25
sik sik is offline
Member

Data înregistrării: 30.10.2007
Implicit

Profesorul meu de fizica din facultate spunea: "Datul banilor la vrajitoare nu este altceva decat taxa pe prostie."

Pacatoasa, doar nu crezi ce iti spune un om care iti pretinde bani pentru a-ti spune acel lucru. Mie unul imi plac vrajitorii/vrajitoarele numai din povesti, filme sau jocurile video. Atunci chiar si eu mi-as dori sa fiu un vrajitor. ^_^

Uite, noi iti spunem ca nu vei muri la 28 de ani. Si nu iti luam bani pentru acest lucru. ;) Crezi ca acesta ar fi un motiv suficient ca sa ai incredere in ce iti spunem noi ? Hai sa iti dau un exemplu destul de convingator dupa parerea mea: cati dintre oameni credeau ca in anul 2000 va veni sfarsitul lumii ? Nu era numai unul singur. Erau multi. Si nu erau numai vrajitori. Ei bine, cati dintre ei crezi ca au avut dreptate ? :P

Apropo, daca vrajitoarea ti-ar fi spus ca la 28 de ani ti s-ar intampla, sa zicem, sa ai un copil, cei ai fi crezut despre asta ? Ideea e nu ca vrajitoarele spun prostii ci ca te sperie ceea ce ai auzit. Relativ la acest lucru exista numai 2 posibilitati: ori e adevarat ori nu. Daca nu e adevarat, nu ai de ce sa iti faci griji. Daca e adevarat (ceea ce e foarte putin credibil), atunci oricum nu mai e nimic de facut si iar nu ai de ce sa iti faci griji.

Sfatul meu este sa stai linistita si sa iti vezi de viata ta. :) Sa nu crezi in prostiile altora, cu atat mai mult daca nici macar nu au aprobare de la primarie. ;)
Reply With Quote