View Single Post
Vechi 12.03.2013, 18:47:18
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Si ce, PDL-ul nu are atatia corupti?
Cand o sa-i vad si pe Nuti Udrea, Videanu si compania la racoare, atunci o sa fiu de acord sa intre cu totii. Pana una alta, PD-ul e cel mai corupt partid in frunte cu tov. Basescu si nimeni de acolo nu pateste nimic.
Dar imi place titlul, mafia rosie. Pai PD nu e tot mafia rosie?
Nu vine tot din FSN?
Ce a fost Base inainte de 89? Vreun dizident cumva si nu stiu eu?
Eu auzisem ca a fost omul securitatii la Anvers.
Hai ca acum vor sa-l scoata unii si dizident.
Sigur ca si PDL-ul are coruptii lui: de ex. Blejnar, dar si altii. Nu stiu ca Nuti sa aiba dosar penal. Atata doar ca nu PDL, ci USL-ul a propus ca penalii sa fie gratiati. E o diferenta intre a-i avea si a cere ca sa fie iertati de vina ce o au. Sa nu uitam initiativa Monicai Macovei, care tot in PDL este.

Toata Romania asteapta de peste 20 ani sa se faca un nou inceput, fara hotii, fara penali, ci cu oameni cinstiti, de omenie, care s-ai conduca. Oare nu exista si din acestia in Romania? Ba, exista! atata doar ca nu au acces la putere sau nu doresc sa se asocieze cu asemenea putere corupta.
TOTI oamenii au pacate, dar Iisus Hristos ne-a dat posibilitatea de a ne indrepta greselile. Nu crezi ca asta ar fi o posibilitate si pentru penalii nostri? Ar fi, dar ei prefera o lege, care sa ii absolve fara sa faca penitenta, fara sa regrete si fara sa se angajeze ca nu mai repeta greseala. Adrian Nastase nu si-a recunoscut greseala, dar doreste sa fie gratiat. Iata, ce diferenta de atitudine.
Pe mine asta ma nemultumeste. Dar pe tine?
Reply With Quote