View Single Post
Vechi 25.11.2007, 15:13:17
Alexandra-Ioana Alexandra-Ioana is offline
Banned

Data înregistrării: 19.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
Tu spui ca cineva care stie ca Dumnezeu exista nu ar mai avea nevoie de Duhul Sfant...Vrea sa il vad si eu pe ala care stie ca Dumnezeu exista...Pai Dumnezeu poate fi cunscut doar prin Duhul Sfant,si cunoscut in parte,caci nimeni nu cunoste pe Dumnezeu si nici nu va poatea sa il cunoasca vreodata.Faptul ca pentru unii Dumnezeu nu sta sub semnul intrebari,nu inseamna ca acestia ar sti ca Dumnezeu exista,ci doar ca ei cred cu tarie acest fapt.Adu-mi argumente ca Dumnezeu exista,si dupa asta te voi crede ca tu sti ca Dumnezeu exista:)
Normal ca pot sa iti aduc dovezi.:) Daca nu as fi putut, as fi tacut din "taste" si nici nu as mai fi spus celor care au intrat aici pe topicul acesta cu intrebari, sa le mai puna...:dontgetit:
Nu ma apuc acum sa iti scriu despre fiecare in parte ca sunt carti intregi. Iti numesc cateva puncte si daca vrei sa iti detaliez vreun punct, o sa o fac: 1. autenticitatea Scripturii (multi o ataca tocmai, ca sa desfiinteze tot ceea ce ea sustine); 2. complexitatea (nu suntem moluste, ci suntem fiinte complexe), 3. Big Bang (daca auzi undeva un zgomot... te intorci imediat si intrebi de unde vine... pentru orice efect exista cauza!), 4. matematica.. cu probabilitatile ei arata clar ca este IMPOSIBIL sa fi existat prin coincidenta toate conditiile necesare pentru ca astazi sa existe in primul rand universul asta in care ne perindam. E o exemplificare a acestei imposibilitati foarte interesanta de Dr. William Lane Craig. Daca te intereseaza sa ma anunti.:)
Cred ca pentru acum ajunge... daca mai doresti sa ma anunti, ca imi scot cartile cu argumente stiintifice din "depozit" :D
Ratiunea te poate conduce spre Creator, spre recunoasterea faptului ca El exista, DAR nu ea e cea care ne ajuta sa Il cunoastem.;) Eu asta sustin si ne renunt sa sustin asta in continuare.:D

Multa pace!:p
Reply With Quote