iarta-ma dar eu una cred ca nu ai incercat suficient sa te zbati cu treaba asta si pt ca tu ai crezut la un moment dat ca esti un fel de clarvazatoare ,ti-a venit tie un gand bun ca ar fi ceva rau in asta insa nu te-ai straduit suficient sa il pui in practica ,mie una mi s-a parut(daca nu este asa te rog sa ma ierti)ca ai tratat f superficial problema incercand sa ajungi la biserica ,adica tu ai venit la biserica dar nu stiu cat ai ascultat de preot in situatia ta ,si in mometul cand preotul ti-a zis ca nu sunt de la tine ca nu esti tu cine stie ce vazatoare tu l-ai judecat si nu prea l-ai crezut ,iar vrajmasul iti arata in continuare lucrurile astea ca sa rada de tine si sa te mandresti .ar trebui sa ai in minte tot timpul ca acele imagini sunt de la drac,pt ca intr-adevar exista oameni vazatori dar aceia au o viata total duhovniceasca cu anumite nevointe ,multa credinta si mai ales smerenie.iar darul lui Dumnezeu cel al vazatoriei se manifesta cand acel om este f induhovnicit si mai ales are SMERENIE,care este f greu de dobandit.
asta este parerea mea si nu o zic cu rautate din contra si cred ca ar fi f bine pt tine sa te duci la duhovnic in continuare si sa faci ce iti spune.
|