View Single Post
Vechi 13.03.2013, 10:27:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit Am scapat de PDL si am dat de mafia rosii

Toti cei care au furat si au distrus tara dupa 1990, ar merita pedeapsa cu moartea si confiscarea totala a averii! Cei mai mari banditi si hoti de dupa 1990 (indiferent din partidul politic din care fac parte!) sunt: Petre Roman, Valeriu Tabara, Ioan Avram Muresan, Sorin Pantis, Ovidiu Musetescu, Radu Sarbu, Calin Marinescu, Razvan Temesan, Radu Berceanu, Miron Mitrea, Adrian Nastase, Elena Udrea, Traian Basescu, Adrian Videanu, Marian Oprisan, Dan Voiculescu, etc!

In cazul activitatii lui Trian Basescu de dinainte de 1989 prea multe nu i se pot reprosa! In meseria de marinar si comandant de nava a fost un bun profesionist! In 1984 primeste comanda superpetrolierului "Biruinta""- cea mai mare nava din flota maitima a Romaniei!
In 1987 este numit de catre intreprinderea NAVROM Constanta (bineinteles cu avizul securitatii) in calitate de reprezentant comercial a acestei intreprinderi si a statului roman la Anvers!
In privinta colaborarii lui cu organele de securitate situatia era in felul urmator: conform legislatiei RSR, fiecare comandant de nava avea obligatia ca la revenirea din cursa, sa ia legatura cu ofiterul de securitate care raspundea de intreprinderea NAVROM Constanta, (ofiter din cadrul directiei de contraspionaj economic a generalului Emil Macri) si sa-i raporteze daca in timpul voiajului s-au intamplat evenimente deosebite, care ar fi pus in pericol economia romaneasca!
Daca in aceste rapoarte Traian Basescu a spus ca marinarul X a divulgat informatii confidentiale despre natura marfurilor transportate, valoarea lor, destinatia navei, etc, atunci Traian Basescu a procedat corect ca a informat organele de securitate.
Daca insa in aceste rapoarte Traian Basescu a spus ca marinarul Y a injurat regimul sau a facut o gluma politica, atunci este un turnator ordinar! Oricum, asemenea turnatorii ordinare nu cred ca in ultima vreme mai ales prezentau vreun interes operativ pentru securitate!
Reply With Quote