View Single Post
Vechi 13.03.2013, 12:39:23
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit Am scapat de PDL si am dat de mafia rosie

Am mai auzit aceasta ipoteza, insa nu sta in piciaore: FSN-ul si Ion Iliescu castigasera alegerile din mai 1990 (recunoscute si de observatorii internationali ca fiind corecte) cu un procent foarte mare- peste 80%!
Nu vad ce interes ar fi avut Ion Iliescu sa insceneze asa ceva, cand castigasera alegerile democratic, in tara era liniste, iar marea majoritate a populatiei il sustinea (aici la Vaslui castigasera cu 86%!)
Fortele de ordine erau intradevar timorate, speriate, prost conduse si mai grav neinarmate! Vina apartine primului ministru Petre Roman (cu gura lui a recunoscut ca ïnterventia politiei a fost neprofesionist organizata""), ministrului de interne Mihai Chitac (un om sovaelnic, total nepotrivit pentru aceasta functie!) si colonelului Diamandescu, comandantul dispozitivului de interventie (pentru ca nu a stiut sa-si organizeze dispozitivul de interventie si pentru ca a acceptat ca politistii din dispozitiv sa fie neinarmati)

Apoi interventia politiei a fost perfect legala si normala: protestatarii care mai ramasesera in Piata Universitatii dupa 20 mai 1990 ocupau ilegal un spatiu public (din moment ce nu aveau autorizatie de la Primaria capitalei), si in plus perturbau circulatia mijoacelor RATB, dar si ordinea si linistea publica!
Daca va uitati pe imaginile filmate atunci, se poate observa cum in primele faze a interventiei scutierii reusesc sa scoata pe acei golani din piata, dar apoi cand acei golani i ataca cu pietre si sticle incendiare, si incendiaza autobuzele politiei, scutierii in loc sa riposteze se retrag! Ia sa fi fost inarmati cu arme de foc, sa traga cateva salve in aer si apoi la picioare, sa vedem, ar mai fi indraznit acei golani sa-i atace si sa incendieze sediul SRI si al IGP ?!
In Marea Britanie de exemplu, daca niste golani ar incerca sa incendieze sediul Scotland Yard, politistii britanici nu ar raspunde cu foc ?!
Reply With Quote