View Single Post
Vechi 25.11.2007, 17:13:40
nicolae_nicolae nicolae_nicolae is offline
Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd
Se pare ca este imposibil un dialog prin internet desii cuvintele sint scrise si se pot citii de nenumarate ori!???
1. Nu am spus "nu ar mai avea nevoie"
nu inseamna ca acestia ar sti ca Dumnezeu exista,ci doar ca ei cred cu tarie acest fapt. DE unde stii?
De ce ti-asi aduce argumente pentru existenta lui Dumnezeu?
Eu nu te pot face sa crezi. Asta depinde de de Dumnezeu, de tine; si in nici un caz de mine. In plus argumentul meu nu poate fii pentru tine un argument ca tu nu esti eu.Poti convinge pe un orb ca iarba e verde?
Bineinteles ca poti sa convingi un orb ca iarba este verde...Esti confunz.Tu ai intrebat ca daca cineva stie ca Dumnezu exista si nu are credinta atunci omul asta mai primeste sau nu Duhul Sfant?In intrebarea ta exista o contradictie,si anumeme ca nu poti ca sa sti ca Dumnezeu exista,iar daca nu crezi nu poti nici macar sa postulezi existenta Lui.Probabil tu esti sigur de existenta lui Dumnezeu,asta inseamna ca tu crezi cu tarie ca Dumnezeu exista.Deci nu sti ca Dumnezeu exista,ci crezi,ai tu convingerea ta.Iar referitot la Duhul Sfant,stai linistit,ca pe acesta il primesc doar cei pe care Dumnezeu ii alege.Nu este obligatoriu sa primesti Duhul Sfant pt a te mantui.
Reply With Quote