Subiect: fete si baieti
View Single Post
Vechi 25.11.2007, 17:19:36
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sik, modul asta de gandire il aveam si eu inainte, adica intr-un fel ma ascundeam singur dupa deget si imi creeam singur impresia ca am putea face din toate cate un pic, daca avem simtul masurii si ne mentinem un echilibru in toate privintele. Dar uite ca mi-am dat seama ca nu e asa, in fata lui Dumnezeu este deajuns sa gresesti o singura data ca sa comiti "delictul", ca sa zic asa; nu mai trai cu impresia asta pentru ca nu este adevarat ce ai spus tu:
Citat:
În prealabil postat de sika
Din punctul meu dte, se vedere toate lucrurile, absolut toaunt bune atata timp cat nu sunt excesive.
Adica hai sa pacatuim, dar as mai subtil si rafinat, ca sa nu se para ca am fi exagerati sau abuzivi asupra unei fapte.
Dar, dupa cum bine stim, perfecti nu putem fi, dar nici habotnici nu trebuie sa fim din moment ce traim in "lume" si nu la manastire, pentru ca ne-am solicita peste puteri si iar am pacatui. Asadar, ne este ingaduit sa mai gresim daca nu reusim din prima sa ne idreptam, dar acum nu inseamna ca trebuie sa ne facem un mod de viata din asta, adica sa gresim intentionat mereu numai de dragul ideii ca ne ste permis din toate cate un pic. Asta este ideea pe care o adopta majoritatea dupa propriile standarde de viata, netinand cont ca exista Cineva sus la care nu te poti infatisa cu astfel de fapte, traind cu impresia ca Dumnezeu este bun si inchide ochii la toate inselarile noastre. El este bun doar din mila Lui pe care o manifesta voit asupra noastra, dar putini mai stiu ca firea lui este "Dreptatea", si ca atare dupa aceasta insusire ne va judeca, iar eu cred ca atatea lucruri drepte cate va gasi la noi, in aceeasi masura ne va milui spre iertarea noastra, asa ca sa avem mereu nadejde si indrazneala ca vom reusi sa traim asa cum ne cere El.
Reply With Quote