Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia
E clar că nu ai studiat Teoria Evoluției altfel nu ziceai astfel de aberații.
Tu îți imaginezi că iei celula aia și prin nu știu ce proces într-o „fabrică” rezulta viețuitoare aleetoare? Tu realizezi cât de ridicol și cât de departe de Teoria Evoluției este?
Am mai zis odată, evoluția are loc într-o periadă foarte mare de timp sute de milioane chiar miliarde de ani. A durat aprox 4miliarde de ani ca viața/fauna să ajungă unde suntem noi acum.
Ce vrei tu defapt? Să recreeze cineva pentru tine evoluția ca să o accepți?
Nu ai cum să o replici dar o poți studia.
Păcat că nu realizezi cât de ipocrit ești.
Ești sceptic când vine vorba de teorii dovedite, ceri munți de dovezi (Foarte bine!) însă e de ajuns o simplă carte veche de 2000 de ani plină de mituri ca să justifice credința ta într-un creator care a făcut lumea în 7 zile, șarpe vorbitor, un individ care merge pe apă, alt individ care transformă apa în vin etc.
|
Pai una e credinta pe care o accept si alta e stiinta. Teoria electricitatii imi spune ceva, nu stau sa pice vreun fulger de sus ca sa se aprinda becul, tehnicianul produce electricitate si eu ma folosesc de ea si atunci o accept.
La fel gravitatia, ma impiedic si dau cu nasul de pamant si atunci inteleg teoria gravitatiei.
Dar tu imi spui ca toata viata care exista pe pamant a avut la baza un organism simplu si ca teoria e la fel de teorie ca si teoria gravitatiei sau electricitatii. Deci cheama tehnicianul si fa sa reproduca asta de cateva ori si atunci n-o sa mai auzi pe nimeni ca spune ceva impotriva. Aprindeti lumina evolutiei.