Citat:
În prealabil postat de AlinB
Aa cum ti-am cerut sa aduci dovada canoane ortodoxe dupa care poate fi judecata starea de sfintenie a unui om sau in ce raport se afla cu mantuirea, dupa culoarea osemintelor - cum ai afirmat, si ai disparut in ceata.
|
"Stiati ca in muntele Athos calugarii dau urmatoarea explicatie: oasele mirenilor mintuiti sunt albe la culoare si curate, fara carne sau piele; oasele sau moastele sfintilor sunt galbene-maro la culoare; oasele cenusii,griideschis si inchis cu iros urat sunt cei nemantuiti si la talpa iadului; oasele negre si carbonizate sunt ale vrajitorilor. " (
http://deveghepatriei.wordpress.com/...irii-mortilor/)
Oasele Sfintilor au o culoare galbuie si emana miros placut. Oasele martirilor au o culoare rosiatica. Asa stiu de la duhovnici ce au scris si spus. In rest nu stiu, trebuie cautat.
*
(multi din sfintii inchisorilor au facut minuni. unii si-au dezvaluit identitatea, au izvorat mir din moastele lor, multi duhovnici spun ca sunt Sfinti acestia) Nu cred ca va canoniza BOR acesti Sfinti prea curand, nu ptr. ca nu sunt Sfinti, ci din cauza presiunilor politicienilor. Asa cum nici tortionarii si comunistii nu au fost cercetati si sanctionati, multi inca conduc tara.