View Single Post
Vechi 14.03.2013, 17:35:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu totusi, din toate povestile astea de aici, nu inteleg cum pot sa fie asa greseli la analize si ecograf. Mai ales la ecograf! Pai acolo se vede clar tot. Exista si ecograf 3D deja. Ori nu se pricep medici, ori nu stiu ce sa spun. Ori voi exagerati cumplit.
Cred că tu nu vrei să pricepi. Sunt medici ginecologi care recunosc că ecograful mai dă erori. Asta se spunea, nu altceva. Te întreb....de ce o femeie însărcinată trebuie să meargă la spital când ea se simte bine? De ce trebuie să facă ecograf? Sarcina e cumva boală sau e o normalitate?

ps: știai că ecograful afecteată auzul pruncului? știai că ultrasunetele nu sunt sănătoase pentru mamă și prunc? știai că de multe ori în timpul ecografiei prunculețul se adună, se retrage...din cauza ecografului? sau mai important este să vedem ce sex are copilul? sau mai important este să aflăm că el ar putea avea o problemă și astfel să decidem noi dacă acest copil să trăiască? cine suntem noi să decidem viața copilului? nu avem nici un drept asupra vieții acelui copil...singurul, dar singurul este doar Dumnezeu. Datoria noastră este să dăm viață și nu să ucidem.

Last edited by ovidiu b.; 14.03.2013 at 17:58:57.
Reply With Quote