Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Un ecograf este inutil în momentul în care părinții nu sunt pentru întrerupere de sarcină (adică pruncucidere) și mama e dispusă să ducă până la sfârșit sarcina indiferent de riscuri. Nu prea poți face mare lucru doar după ce copilul se naște...în timpul sarcinii poți doar să faci niște analize, investgații și printr-un regim alimentar, suplimente alimentare să ajuți copilul. Dar există oare medicament mai puternic decât rugăciunea?
|
Ecografia are rostul ei, e drept ca in ziua de astazi se abuzeaza. Eu de cate ori mergeam la control (lunar), imi facea ecografie (nu imi convenea deloc). Dar mai sunt si cazuri in care este utila. Am o prietena care a pierdut doua sarcini. Primul copilas avea o malformatie la inima. De cand au aflat s-au interesat unde este mai bine sa-l opereze, la care doctor. Au avut timp sa se organizeze, deoarece operatia trebuia facuta imediat dupa nastere. Din pacate copilul nu a supravietuit intrauterin. A doua oara totul era bine si a mers la un control de rutina. La ecografie a aflat ca inima bebelusului nu mai batea.