View Single Post
Vechi 15.03.2013, 16:49:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Ecografia are rostul ei, e drept ca in ziua de astazi se abuzeaza.
Ecograful nu este obligatoriu. Sarcina nu este o boală, ci o normalitate.
Nu înțeleg de ce atâtea vizite pe la medic când mămica se simte bine? De aici se vede cât de credincioși suntem și câtă încredere avem în ajutorul de Sus.

Citat:
Eu de cate ori mergeam la control (lunar), imi facea ecografie (nu imi convenea deloc).
Și cine te-a obligat să-l faci lunar? Eu nu cred că doctorul...aveai tot dreptul să refuzi ecograful. Din păcate majoritatea mămicilor care au posibilitatea se documentează, însă dau peste informații greșite sau minciuni.

Citat:
Dar mai sunt si cazuri in care este utila. Am o prietena care a pierdut doua sarcini. Primul copilas avea o malformatie la inima. De cand au aflat s-au interesat unde este mai bine sa-l opereze, la care doctor. Au avut timp sa se organizeze, deoarece operatia trebuia facuta imediat dupa nastere. Din pacate copilul nu a supravietuit intrauterin. A doua oara totul era bine si a mers la un control de rutina. La ecografie a aflat ca inima bebelusului nu mai batea.
Eu am primit confimarea de la un medic ginecolog, o doamnă credincioasă, că dacă nu ai în calcul întreruperea de sarcină atunci ecograful este inutil. Iar pe timpul sarcinii nu prea poți face mare lucru pentru copil, decât să te rogi, să ai o alimentație cât mai sănătoasă și să faci mișcare...lucru pe care îl poate face orice mămică care dorește binele puiulețului ei.
Reply With Quote