View Single Post
Vechi 15.03.2013, 19:17:29
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Interesant e că și țiganii pleacă. Îmi amintesc de ăla care, fiind repatriat din Franța, a zis la televizor că mai bine moare decît să se întoarcă în România.

Oare masonii ăia ce păzesc? :)
Daca un medic dupa atatia ani de studiu, are un salariu incat nu pot sa isi plateasca nici chiria, unul fara scoala cat castiga? Normal ca prefera sa moara de foame, ca oricum in Romania nu este mai bine. Salariile sunt extrem de mici, eu le consider umilitoare. Oamenii muncesc pe nimic, dupa o luna de munca cinstita, nu iti ajung banii sa platesti darile. Din cate am observat, toate tarile civilizate fac demersuri pentru a-i trimite pe tigani de unde au venit. Nimeni nu vrea sa-i integreze, in schimb ne bat obrazul si ne dau lectii de integrare si fonduri care se cheltuiesc aiurea.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bineînțeles că nu trebuie să vedem în ei un model. Dar sunt de invidiat în ceea ce privește că ei nu au grija zilei de mâine...și dacă să mai facă un copil sau nu. La asta mă refeream, nu la altceva. Nici în desfrâu așa cum trăim nu e bine. Păcat că nu se mai vorbește sau se vorbește foarte puțin de desfrâul din cadrul famliei. Am transformat Taina căsătoriei într-o legalizare a desfrâului. Dureros, dar adevărat.
Nu sunt de invidiat, pentru ca isi procura cele necesare in moduri mai putin crestine, fac copii din inconstienta si apoi ii trimit la cersit sa intretina familia, ii nenorocesc de mici. Nu se ingrijesc de ei, de viitorul lor.
Reply With Quote