25.11.2007, 22:42:38
|
Member
|
|
Data înregistrării: 25.11.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de Alexandra-Ioana
Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
Citat:
În prealabil postat de bmd
Se pare ca este imposibil un dialog prin internet desii cuvintele sint scrise si se pot citii de nenumarate ori!???
1. Nu am spus "nu ar mai avea nevoie"
nu inseamna ca acestia ar sti ca Dumnezeu exista,ci doar ca ei cred cu tarie acest fapt. DE unde stii?
De ce ti-asi aduce argumente pentru existenta lui Dumnezeu?
Eu nu te pot face sa crezi. Asta depinde de de Dumnezeu, de tine; si in nici un caz de mine. In plus argumentul meu nu poate fii pentru tine un argument ca tu nu esti eu.Poti convinge pe un orb ca iarba e verde?
|
Bineinteles ca poti sa convingi un orb ca iarba este verde...Esti confunz.Tu ai intrebat ca daca cineva stie ca Dumnezu exista si nu are credinta atunci omul asta mai primeste sau nu Duhul Sfant?In intrebarea ta exista o contradictie,si anumeme ca nu poti ca sa sti ca Dumnezeu exista,iar daca nu crezi nu poti nici macar sa postulezi existenta Lui.Probabil tu esti sigur de existenta lui Dumnezeu,asta inseamna ca tu crezi cu tarie ca Dumnezeu exista.Deci nu sti ca Dumnezeu exista,ci crezi,ai tu convingerea ta.Iar referitot la Duhul Sfant,stai linistit,ca pe acesta il primesc doar cei pe care Dumnezeu ii alege.Nu este obligatoriu sa primesti Duhul Sfant pt a te mantui.
|
Fratele meu... Tu esti confuz rau de tot!!
Cum adica sa nu fie necesar Duhul Sfant ca sa fii mantuit... cine NU are Duhul NU este al lui Dumnezeu.. Duhul Sfant este pecetea poporului lui Dumnezeu...:dontgetit:
Ia citeste un pic Romani VIII. 9-11???
"9. Dar voi nu sunteti in carne, ci in Duh, daca Duhul lui Dumnezeu locuieste în voi. Iar daca cineva nu are Duhul lui Hristos, acela nu este al Lui.
10. Iar daca Hristos este in voi, trupul este mort pentru pacat; iar Duhul, viață pentru dreptate,
11. Iar daca Duhul Celui ce a inviat pe Iisus din morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Iisus din morti va face vii si trupurile voastre cele muritoare, prin Duhul Sau care locuieste în voi."
Poti sa citesti si un pic mai departe daca doresti.:dontgetit:
Ai mare grija... nu desfiinta Cuvantul lui Dumnezeu, pentru un cuvant si o datina oameneasca. Fiecare vom avea de dat socoteala daca facem asta. Citeste si convinge-te. Cei ce nu au Duhul... simplu ca "buna ziua"... nu sunt ai Lui. Nu va amagiti... Va rog mult.. nu uitati.. ca Iisus este temelia. Sa nu va treziti ca ati cladit pe altceva... sau altcineva.:(
Multa pace tuturor!:p
|
Iar intepretezi Sfanta Scriptura si nu cred sincer ca este de nasul tau.Nu ai tu Duh Sfant in tine.Nu trebuie sa primesti Duhul Sfant pt a fi mantuit.Duhul Sfant este primit de anumiti oameni pt a duce la indeplinire anumite sarcini dictate de Dumnezeu insusi.Duhul pe care in ai tu este de la Dumnezeu,este un duh ortodox,de pace,dar sa imi spui mie ca trebuie sa primesti Duhul Sfant pt a fi mantuit ar trebui sa studiezi putina teologie,adica niste dogme ortodoxe.Apropo cine este confuz?Sti ce este Duh Sfant?Duhul il primesti in deplinatate la inviere.
|