Citat:
Īn prealabil postat de Ekaterina
Mesajul tau este scris din suflet, cu dorinta sincera sa facem ceva. Si eu am avut aceasta ravna, dar acum sunt descurajata. Vad prea multa suferinta, multa umilire a omului cinstit care doreste sa munceasca si sa nu fure. Imi pare rau ca nu ne apreciem valorile, ca le ignoram, ca nu se vrea, nu se doreste sa se faca ceva de cei ce au puterea sa o faca. Sa citesti despre doctorul Rafael Udriste, un savant roman ignorat din cauza rautatii si invidiei. Il consider un adevarat mucenic.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...+romani&page=3
|
Sa nu fiti descurajata,dupa furtuna,cat de grea si de intunecata ar fi,va veni lumina.Sa nu incetati sa sperati,sa visati si sa luptati pt asta,cand incetam incepem sa murim putin cate putin.Intr-o zi,candva,totul va renaste si acest neam va fi ce trebuie sa fie,trezit ca dintr-un somn adanc.Fiecare,prin tot ce putem face bun pt tara asta,mult sau putin,vom grabi acea clipa a renasterii,chiar si esecurile noastre sunt tot incercari de a ne construi aripi pentru aceea clipa,esecuri din care invatam ceva si care ne vor ajuta.Cat de jos vom cadea si totusi ce este bun in romani eu cred ca nu se va pierde.Poate ca Dumnezeu ingaduie ca acest neam sa cada atat de jos pentru ca apoi ridicand capul in sus sa vada cine este cu adevarat si sa inceapa sa urce spre menirea lui.Sunt sigur ca undeva,candva,cu noi cei de acum sau fara noi,acest lucru se va intimpla,trebuie sa se intimple.Capul sus :) si cu Dumnezeu inainte.