Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-Biserica suntem noi credinciosii preoti,calugari,mireni,ierarhi si sinod...
|
De acord. Chiar daca eu as fi dat o alta ordine enumerarii.
Dar, care preoti ? Inteleg ca sustine mitingul si vitupereaza contra cipurilor un singur ieromonah: acest Iustin, care imi pare a fi liderul unui asezamant monahicesc vag dizident.
Preoti mireni, nu vad niciunul.
Ierarhi, nu vad niciunul. Nici macar acel ierarh din Ucraina, in care ortodoxia romaneasca pare a se regasi in ultimul timp.
Sinodul, nici atat.
Iar credinciosi ortodocsi, au fost foarte putini la acest miting, din cate se vede.
Si atunci, de unde ideea ca "the Low Church" ar fi contra acestor cipuri ? De fapt, cred ca e vorba de, va rog sa ma scuzati, grupuri isterizate. Grupuri isterizate care vorbesc in numele Bisericii, sustinand lucruri sensibil diferite fata de adevaratii ei reprezentanti, ca si fata de "ortodoxul de la noi, din popor". Robotizarea, stimata doamna, s-a si produs la dv. In ciuda absentei cipului (sau v-au introdus unul, fara sa fiti la curent ?). Robotizarea este atunci cand ajungi sa spui despre proprii ierarhi ca sunt heterodocsi, masoni si vanduti fiindca au alte idei decat ale tale in privinta....pasapoartelor biometrice. Ar fi hilar daca nu ar fi trist, nici macar adventistii de serviciu ai forumului nu ar sustine asa ceva.