Citat:
În prealabil postat de nicolae_nicolae
Nu este de ajuns sa duci o viata dreapta daca nu urmezi ritul drept,deoarece Hristos nu te va recunoaste la inviere.Ceea ce spui tu,tine de conceptia democratica moderna,unde oamenii sunt egali din nastere si au un singur Dumnezeu sau niciunul.Ei bine,oamenii nu sunt egali din nastere.Pai daca nu ai botezul ortodox,adica daca inca ai pacatul in tine,cum crezi tu ca poti sa te mantuiesti?Crezi ca mai conteaza faptele tale?Nu or sa conteze pt ca Hristos nu te va recunoaste.Hristos s-a intrupat pentru a sterge pacatul oamenilor,iar aceia care urmeaza RITURILE Lui cele drepte au sansa de a se mantui.Restul este globarizare,ecumenism,democratie...
|
Cu rituri aterizau si Fariseii in iad...???
Nu te supara, dar daca nu este Iisus Hristos temelia ta... EL care este CALEA, ADEVARUL si VIATA... poti sa indeplinesti toate riturile existente cu toata evlavia posibila.. pentru ca este IN ZADAR. Nu stiu daca ai observat, dar prin ceea ce zici desfiintezi sistematic, ceea ce Dumnezeu spune. Pai ori spune Dumnezeu adevarul.. ori minte.. hotaraste-te...:) Daca Dumnezeu spune ca singura cale spre cer este credinta in Domnul Iisus si nu spune ca ritualurile va mantuiesc... spune ca ceea ce ne mantuieste este credinta in Iisus... nu stiu serios care varianta o imbratisezi cu mare entuziasm. Nu faptele... nu riturile mantuiesc, ci Iisus mantuieste... asa ca mare grija... :D
Sper ca nu vorbim unul pe langa celalalt... adica tu sa spui ceva si eu sa inteleg altceva si invers...:D Daca e cazul atrage-mi te rog atentia.:)
Multa pace!:p