View Single Post
Vechi 17.03.2013, 21:59:32
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
pentru ca dacii vorbeau latina. Este o lucrare bine documentata a lui Jesus Pardo:"Eu Marcus Ulpius Traianus" unde se spune ca atunci cand imparatul Traian, a calcat pentru prima oara pamantul Daciei a spus: AM AJUNS IN PATRIA STRAMOSILOR MEI, el care avea de origine hispanica. Oare de a a facut imparatul Traian o astfel de afirmatie? Tot aici se spune ca razboiul daca-roman a fost unul fratricid. Oare de ce? Raspunsul il poti intui si singur
Daca e sa-l credem pe generalul Chelaru, el afirma ca Taianus inseamna de fapt locul din care se trage Marcus Ulpius Trahianus, adica din Tracia.
Imi pare rau ca nu stiu mai multa istorie, dar de importanta dacilor sunt convinsa.
Olandezii - isi spun "Dutch"[daci]; istoricii danezi afirma si ei ca se trag din daci; deci nu romanii spun aceste lucruri, ci chiar cei in cauza.
Surpriza cea mai mare a constituit-o ADN-ul celor mai vechi europeni si care este f apropiat, aproape neschimbat fata de ADN-ul romanilor. Sa fie o coincidenta? O dovada stiintifica este totusi o dovada.
Si atunci de ce nu credem aceste argumente? Din lipsa de respect fata de propria noastra natie; ne-o imaginam ca pe ultima de Europa; altii ni se par muuuult mai buni decat noi, romanii. Dar de cand lipsa imaginatiei poate constitui o dovada?!?

S-a spus despre popoarele germanice ca sunt mult mai unite decat romanii. Nu stiu daca e un argument valabil. Ele s-au dovedit a fi unite in fata dusmanului; dar unii fata de altii nu sunt mai uniti.
Reply With Quote