Citat:
În prealabil postat de sophia
Incep si eu sa fac ceea mie mi se tot face: du-te Ovidiu si vorbeste cu duhovnicul tau, cu un preot, doi, trei, sapte si intreaba-i legat de medici, ecografie si alte cele. Vezi ce-ti vor spune, daca este rau.
|
Ar fi cazul să vorbești tu, dar nu cu preoți care se feresc să spună adevărul pentru a nu-și pierde mirenii sau postul.
Citat:
Tu esti pus pe pozitia ca la tara nu se face nimic si e mai bine asa, sa ramanem in veci prosti, sa traim ca in Evul Mediu.
|
Cineva spunea...că nu ne tragem din maimuță dar ne îndreptăm cu pași repezi spre ea.
Citat:
ICeea ce doresti tu cu ardoare este sinucidere in masa, prin refuzul medicinii.
|
Faci confuzii. Eu nu refuz medicina! Sunt de acod cu ea în măsura în care ai nevoie de ea. Sunt pentru ecograf doar în măsura în care e nevoie să-l faci...nu numai de dragul de a-l face, să vezi sexul copilului. Pricepi?
Citat:
ISarcina nu este o normalitate!!!!!!!!!!!!!! Este ca si o boala, este si mai sensibila decat o boala, pentru ca este vorba de viata si moarte!!!!!.
|
Serios? De unde ai mai scos-o și pe asta?
Sarcina este o normalitate. Organele sexuale pentru ce au fost lăsate? Nu prentru a da viață, pentru reproducere?
Citat:
Parca sareati sus si tare sa nu facem ceva copilului, sa nu-l pierdem, sa avem grija de el.
|
Că să ajute copilul mama trebuie să nu fumeze (nici măcar să nu stea în fum), să nu bea alcool, cafea, ciocolată etc...să aibă o alimenție echilibrată, sa nu facă ecograf doar dacă este necesar, să nu ia medicamente, să nu vaccineze copilul, să aibă o viață liturgică și un duhovnic etc... Astfel îți ajuți copilul, nu invers.
Citat:
IEu n-am auzit ca o ecografie sa dauneze cuiva.
|
Și dacă nu ai auzit înseamnă că e bine?
Citat:
Oameni bolnavi fac ecografie ca sa depisteze boli si sa le trateze.
|
Da, oamenii bolnavi fac ecografie!!!!! Sarcina nu e o boală, scote-ți din minte prostiile astea.
Citat:
IEcografia in timpul sarcinii mai are si rolul de a vedea anumite probleme grave. Mai nou se pot rezolva si salva copiii in acest mod. Se pot face interventii pe pruncii din pantece si le se salveaza viata (in caz de anomalii congenitale).
|
Ce vorbești...mai vorbește cu un medic ginecolog...și vezi că prea mare lucru nu se poate face pe timpul sarcini ...ci doar după naștere. Vorbește cu un medic care are credință nu cu atei mincinoși.
Citat:
Si un animal si tot ai mai multa grija de el (ca de costa si ala bani, fie ca este utilitar, sau de placere). Ii aduci medicul, ai grija de pui, il lasi in pace in grajdul lui curat, il hranesti, sau chiar il iei in casa si il ocrotesti.
|
Aha și câte ecografii îi faci animalului? Și de câte ori chemi medicul pe perioada gestației dacă animalul se simte bine?