Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
vad ca ati editat.
in postarea mea am spus: romanii haituiti , in saracie fac ce pot si cum pot.
Nu puteti compara omul din Apus , imbuibat si mandru , cazut in apostazie (de ce nu a avut grija biserica catolica de acest aspect?) cu romanul, muncit, haituit, saracit si flamand.
Aici salariul mediu al unui englez este de 2000 lire, iar minim 1200 lire, comparati cu Romania, preturile la bunurile de larg consum sunt cam identice deci faceti o comparatie. Muncile de jos le fac emigrantii, da, romanii le ridica si repara casele si romancele le spala si le curata casele. si asta pentru ca parintii batrani si copiii lor sa nu moara de foame si frig.
|
Bine, si v-ati pus intrebarea: de unde aceasta diferenta ? De ce romanii sunt "haituiti, flamanzi si in saracie", pe cand apusenii sunt "imbuibati" ? Nu cumva fiindca in Romania oamenii fura unii de altii, iar statul de la toti ? Cum se potriveste teoria dv, cum ca romanii, spre deosebire de apuseni, merg la biserica, cand ceea ce vad eu in Romania e o tara delabrata, in care furtul, curvasaria, uciderile de copii, nerespectarea parintilor, a valorilor, fudulia, sudalmele si mistocareala ieftina isi fac de cap, impreuna cu apologia manelista a unei vieti usoare si usuratece ?
Ati observat ca, in Anglia, gardurile sunt mult mai joase ca in Ro ? Cumva simbolice ? V-ati intrebat de ce ?