Citat:
În prealabil postat de DragosP
O fi, dar pe mine nu mă deranjează nici să se uite la mine când sunt la wc, dacă asta ar mulțumi vreun guvernant/mason/ocult mondial.
Libertatea nu stă-n faptul că mă urmărește sau nu cineva! Libertatea e în Hristos, nu în cine știe ce închipuiri ale noastre.
Apropos de urmărire: vezi că inclusiv acest site utilizează cookies, ca și multe altele, ca sa nu zic toate. Astea-ți limitează, controlează și înregistrează activitatea pe net, implicit atentând la (presupusa) libertatea ta.
|
Dragose, e nimic sa te urmareasca ocultu' cipar a lu' peste cand esti la buda, si dai lui Presu'-Dintele Jucatoru' raportul de activitate metabolica, ca sa aiba material de conferinte de presa: sa ma vada pe mine cand, cum si cat mananc la cuhnie. Aia care vad asa ceva o sa bea toata viata haloperidol ca altii palinca, dupa socul avut.
Pai da, tabletu' si fonu' mele au cip. Ups, deja a aflat rocfelar de cite ori am trimis fmi-ul si eurocratii la origini.
Acum, serios: liberatea ne-o da Dumnezeu. Daca oamenii ne-o iau, ne iau ce nu am avut oricum vreodata din punctul de vedere al dragutului de sistem.