Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Ce nu este adevărat! Ia vezi care este media numărului de copii pe cap de familie la români. Degeaba suntem cu numele ortodocși când noi lepădăm copii prin diferite metode contraceptive sau avort. Nu are sens să lugim vorba...
Nu-i simpatizez chiar deloc...sincer nu mi-s tocmai dragi...
|
Eu cred ca si tine,Ovidiu ca realitatea intre numerele din statistici si adevaratele valori sunt net diferentiate.
Cunosc faptul ca avem declarati la recensamant vreo 89% ortodocsi,dar asta reprezinta o cifra globala a celor botezati in rit ortodox. Ca unii nu au mai dat pe la biserica de la botez incoace,asta nu se spune la recensamant.
Pe mine nu ma surprinde moralitatea unei tari majoritar ortodocse,deoarece stiu ca aceasta majoritate este simbolica,profuns diferita de adevaratele repere crestine.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 19.03.2013 at 06:42:19.
|