Sik,ai dreptate,prin lumea asta ajungi in viata vesnica si nu trebuie sa neglijam materia,deoarece in trup va fi matuirea,in trup si Duh Sfant.A trai in Hristos total nu inseamna a parasi lumea asta si a neglija cele pamantesti.Doar ca trebuie sa preleveze cele sfinte in detrimentiul celor lumesti(ma refer la ambitii,pofte etc.).Cand traiesti in Hristos nu mai faci ce doreste spiritul tau,ci trebuie sa ucizi spiritul tau pt a primi Duhul lui Dumnezeu.Iar daca nu iti doresti mantuirea inseamna in in adancul inconstientului tau iti doresti sa reusesti "aici",insa datorita probabil imposibilitati tale de a fi fericit "aici" te-ai indreptat spre religie.Daca asa stau lucrurile mai bine fa totul pt a reusi aici(poti sa faci un pact cu diavolul,incearca pe la vrajitoare pt ca se pricep de minune) si nu incerca sa iti alini suferinta in religie,deoarece suferinta ta este una lumeasca.Daca lucrurile nu stau asa cu tine,inseamna ca ma insel eu,insa asta inteleg eu din ceea ce ai postat pana acum.Bineiteles ca,de fapt, eu generalizez deoarece majoritatea se indreapta spre religie datorita posibilitatilor materiale reduse.
|