View Single Post
Vechi 20.03.2013, 14:33:22
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Camy93 Vezi mesajul
Cat despre natia noastra, nu ii vorbim noi de rau la straini, ci ei singur isi fac o imagine proasta. Eu am incetat sa mai vorbesc romana pe strada sau sa mai zic ca sunt din Romania. Stiti ce au facut romanii in cartierul meu, doamna? Au omorat un dirijor de opera si l-au jefuit, altii au venit sa stea cu chirie si au dat bir cu fugitii lasand in urma mii de datorii la apartament, Dvs. nu aveti habar ce renume prost NE FACEM SINGURI FIIND NESERIOSI.
Camy, am scris si intr-un mesaj anterior, cand scrie de romani in majoritatea cazurilor e vorba de rromi (tigani). Nemtii au avut retinere sa ne prmeasca in Schengen din cauza a ce au vazut ca fac tiganii, nu trebuie sa generalizam ca toti sunt romani.
Culmea e ca multi ne acuza pe noi de discriminare, dar ei cand poposesc si la ei 2-3 familii de tigani nu mai stiu cum sa scape de ei, uita de toate lectiile pe care le dadeau. De fapt de ce sunt mai multi tigani la noi sau in tarile ortodoxe? Pentru ca in vest erau persecutati si omorati, s-au dat legi impotriva lor, la noi au fost primiti, li s-a dat si o paine, fiind robi (pentru ca nu aveau nimic, nici pamant, nu aveau din ce sa traiasca).
De ce nu vrea Germania sa ne primeasca acum? Pentru ca au fost ingroziti de povestirile cu tiganii ajunsi la ei. Se pare ca de fapt noi suntem cei toleranti, ei erau doar cu teoria.
Reply With Quote