Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Cerem sa se faca dreptate in cazul acestei eleve, cerem Ministerului Educatiei sa IA MASURI URGENTE IMPOTRIVA dirigintei si a directorului scolii respective.
Sa fie DEMISI si cei din consiliul profesoral si eventual tot INSPECTORATUL SCOLAR COVASNA, care se ocupa cu persecutarea romanilor!
|
Ce demisi, domnilor ? Eu zic sa fie impuscat tot inspectoratul scolar din Covasna. Si-asa trebuie sa fie plin de bozgori imputiti ! Daca-i impuscam pe toti, facem o fapta buna in Sfantul si Marele Post, ca mai scapa tara de niste tradatori de neam. "Vulpoi", auziti ce nume are aceasta rusine a pedagogiei romanesti. Si nume maghiarizat, pe deasupra ! Eu am sustinut mereu ca aceste cadre didactice din Harkov sunt o adevarata coloana a cincea a revizionismului iredentist imperial.
Acuma chiar, intr-o fantasma, le-am adunat pe toate vulpoaicele astea si cu sefii lor din solda Budapestei si le-am tintuit, cu bolduri imense care le strapung piepturile unguresti ca tepele Marelui Vlad de pe vremuri si le fixeaza la peretele infamiei. La Zidul Plangerii.
Pluton, pregati.......ti arm' !