Citat:
În prealabil postat de cristina2012
Nu e vorba numai de interventii chirurgicale facute intrauterin, desi, daca e nevoie de asa ceva, poate cine stie, se gaseste o solutie pentru o face interventia in afara tarii.
|
Hai că deja o dăm în SF-uri doar de dragul ecografiei. Am precizat că la noi în țară nu se intervine intrauterin.
Citat:
Dar sunt situatii cand daca se identifica o anumita problema, se poate influenta pozitiv evolutia sarcinii. Exemplul personal: ...
|
Sau invers. Starea copilului se înrăutățește din cauza afectării psihice a mamei, astfel depistarea anomaliei poate influența negativ copilul mai decât l-ar ajuta. Și poate este numai o eroare. Nu neg avantajul și beneficiile aduse de ecograf în anumite situații. Cum ar fi cazul prezentat de tine.
Citat:
Parintii care nu sunt pentru pruncucidere sa nu isi ucida copiii indiferent de ce spun doctorii sau alte persoane. Ei se pot limita la 2-3 ecografii, mai mult e moft.
|
Cam asta spuneam și eu, eu m-aș limita la două sau chiar la unul (cel înainte de naștere).
Citat:
O singura data am facut 4D. Am simtit vibratii de cateva ori si nu m-am simtit bine dupa. Sincer, daca as fi in situatia de a mi se mai indica 4D i-as spune doctorului sa se uite repede la ce e neaparat nevoie de 4D si sa nu piarda timp sa-i faca poze reusite. Chiar daca ecografia se numeste 4D, majoritatea masuratorilor sunt 2D. 2D e mai putin stresant si riscant pentru copil.
|
Pe pielea ta ai simțit-o! Mulțumesc pentru relatare, confirmă ceea ce am susținut până acum.