Citat:
În prealabil postat de Yasmina
De unde iau un apartament tinerii absolventi care deja au facut fata cu greu anilor de studii si intretinere?
|
O casă la țară cu o curte e mult mai iefitnă decât un apartament/garsonieră de la oraș. Am precizat că "pentru cei care dețin un apartament", mai citește o dată "ps:....".
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Generatiile tinere pleaca din tara si nu cele vechi care au deja un apartament cumparat pe cateva mii de lei pe vremea lui Ceasca.
|
Oare să fie așa? Sunt destui care dețin aici un apartament și soțul sau soția sau ambii sunt plecați la muncă...își lasă copii la bunici, neamuri...sunt cazuri în care copii au rămas singuri...părinții nu se mai pot întoarce sau nu mai vor ori s-au prăpădit...și la ce folos pentru acești copii rămași singuri fără părinți. Nu era mai de folos să aleagă o viață mai simplă? Nu vreau să-i judec sunt situații și situații...însă snobism vezi la tot pasul...vrem de toate deși multe nu ne sunt de folos. E dureros când vezi cum occidentul profită...
ps: mulți au muncit pe dincolo și când și-au strâns un bănuț s-au întors în țară...pentru aceștia am tot respectul...și mulți care și-au susținut familiile cu bani trimiși din afară...dar sunt mulți care nu mai vor să audă de România, care după câțiva ani de stat prin alte țări nu mai știu să vorbescă românește, pe dincolo se feresc să spună că sunt români...