Subiect: Mandria
View Single Post
Vechi 26.11.2007, 12:32:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina4m
da, macar atat dar ideea e ca nusj cum sa scap de asa ceva pt ca mi se intampla indiferent daca vreau sau nu
adica tzi se pare ca shtii gandurile shi simtzirile celorlaltzi? poi asta inseamna ca ai o perceptzie obijnuita, fiindca mintea are ratziuni rapide pe care pricepe dupa drumurile ei... dar mandria ca ai avea capacitatzi spectaculare, asta fiecaruia ii da dracu, sau insushiri deosebite, asha cum spui, ca nu potzi sa scapi din dulcegaria de sine... mai ales daca chiar ai avea unele motive... shi eu patzesc lafel, mai ales ca la mine deshi nu-i pricep ce gandesc, sau ce simt am impresia ca ei au simtzit ce am gandit eu shi au simtzit ce om de valoare ma aflu... auzi comedie, shi cand colo putzin le pasa... nu le pasa? lasa ca-i fac eu sa le pese... shi alte dracovenii... chiar ca e foarte greu sa scapi din aceste intortocheri amagitoare ale parerii unuia despre altul... ca sa ai parere despre tine... poi e simplu, ca Hristos ne-a invatzat ca sa avem o singura parere despre noi: ca suntem rai! orice alta parere despre sine este o comedie diabolica... eu asha ma stradui sa incerc sa fac atunci cand vad o fata, imi zic: SUNT RAU. Poi daca Iisus Cristos a zis despre el ca e rau shi doar Dumnezeu e bun, atunci e clar ca noi suntem rai... dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem cele ale rautatzii ci ...

Sunt Rau, Sunt Rau, Sunt Rau.... Sunt Rau! firea noastra este rea... dar... trebuie sa facem cele ale Unuia Bun, ca altfel rau care ramane rau, ce mare scofala ?!?

RAU RAU RAURAU RAU RAURAU RAU RAURAU RAU RAURAU RAU RAURAU RAU RAURAU RAU RAU

nu shtiu, poate te ajuta, ca pe mine uneori ma ajuta dar uneori sunt asha de bun...???
inofensiv shi inert ca shi predestinarea... :)
Reply With Quote