Citat:
În prealabil postat de mirela.t
Articolul cu pricina este preluat de pe site-ul crestinortodox - daca va deranjeaza luati legatura cu admin-ul ca sa il stearga.
|
Unde dai si unde crapa!
Postarea mea nu se referea la postarea ta ci la anumite cuvinte din postarea lui celestial. Insa daca te-ai simtit inseamna ca constiinta ta ti-a dat un semnal de alarma! Glasul Domnului!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste ranirea ce ai primit-o in legatura cu hrana.
Uitati aici frati ortodocsi, iata exemplu clar despre invatatura ce o primim si noi mirenii chiar daca a fost adresata monahilor.
Nu faceti ca mine, cum am facut eu cu Mirela spunandu-i de hrana tare si moale ca am fost pricina de sminteala si ea acum greu se vindeca sufleteste de cuvintele spuse de mine. Ma caiesc acum . Insa asa suntem noi pacatosii, trebuie sa gresim ca sa invatam sau cum spune Sf. Dimitrie al Rostovului, cine pacatuieste , cunoaste pacatul si stie cum sa se freasca de el.
"Dar nimeni nu-si va cunoaste neputinta sa inainte sa fie stapanit si rapus de catre felurite ingaduiri ale ispitei: si pana nu va cerca asupra sa toate aceste ispite, pan atunci nu poate ajunge intru cunoasterea desavarsita de sine si a neputintei sale si sa fie smerit. de acea Dumnezeu, in chip obisnuit mai intai, ii incearca pe robii sai cu felurite ispite, ca acestia cunoscandu-si neputinta pururi sa petreaca smeriti."
Iar ai uitat ca ma cheama Mihaela. nu-i nimic, iti amintesc de mai multe ori, ca am rabdare.