Subiect: AVORTUL
View Single Post
Vechi 26.11.2007, 13:18:19
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

am vazut ca sunt colegi inimosi care s-au intrebat ce s-a mai intamplat cu mine. incerc sa imi revin sa nu mai caut vinovat pe nimeni si sa imi asum intreaga vina si ca nu am scuza pentru ceea ce am facut deoarece decizia mi-a apartinut . am schimbat duhovnicul- este ieromonah la o manastire din bucuresti- si saptamana aceasta merg la spovedanie curata si abia astept sa imi iau canon si sa il infaptuiesc cu multa luare aminte si cu staruinta , sperand in acest fel sa pot elibera acele suflete nevinovate la care imi cer iertare la rugaciune si dimineata si seara. relatia cu sotul meu s-a mai redresat dar nu mai pot fi cea dinainte. acum se pune problema ce fac pe viitor pentru ca nu accept nici o metoda de contraceptie si el nu intelge asta( daca aveti sugestii chiar va rog frumos sa le postati)am folosit 10 ani anticonceptionale fara sa stiu efectul lor avortiv dar nici macar nu m-am interesat.acum luasem in calcul varianta steriletului dar are acelasi mod de functionare nepermitand ovulului fecundat sa se prinda de peretele uterului. deci in final nu stiu incotro sa o iau . calendarul ar fi fost cea mai buna metoda dar nu este sigura si nu stiu ce sa fac ca nu mai vreau sa traiesc din nou experienta unui avort pentru ca oricum nu asi mai face . ma intreba va_iubesc ce face fiica mea. are 14 ani este clasa a 7a si se pregateste la matematica pentru tezela nationale cu subiect unic. merge regulat cu mine duminica la biserica si canta la strana. saptamana asta tine si ea post(oricum tine miercurea si vinerea) sa se impartaseasca. incerc sa o educ pe ea in credinta catre dumnezeu ca sa nu mai repete greselile mele. va pup si astept parerile voastre.
Reply With Quote