Subiect: Habemus papam!
View Single Post
Vechi 23.03.2013, 00:52:24
Nastya
Guest

Implicit

Nu stiu daca e adevarat ce se scrie prin ziare si pe forumuri despre Sanctitatea Sa Papa Francisc. Dar imi doresc sa fie un om al lui Dumnezeu.

Nu stiu daca e adevarat ce se scrie despre Papa Francisc; dar stiu ca despre orice om din lumea asta se poate vorbi de bine sau de rau. Dar mai ales de rau. Si nimeni nu scapa.

Despre Sfintii nostri parinti (despre cei mai multi dintre ei) s-au spus toate vorbele rele nascocite de mintile bolnave si marsave ale oamenilor: ca au fost legionari sau ca au fost vanduti comunistilor; ca au fost colaboratori ai securitatii sau ca au fost masoni; ca au fost antisemiti; ca au fost eretici/sau ecumensiti; ca au vorbit frumos despre Mahatma Gandhi; ca au fost de acord cu calendarul gregorian sau ca nu s-au luptat pentru calendarul iulian; ca au participat la intalnirile ecumenice; ca au spus ca Tainele la romano-catolici sunt valide; ca sunt de acord cu citirea Molitvelor Sf. Vasile de cate ori vor enoriasii; ca nu sunt de acord cu citirea Molitvelor Sf. Vasile...; ca sunt pentru deasa impartasanie; ca sunt „cerberii Sfantului potir”.....

Daca-i cereti lui Google: Ratacirile parintelui.... aflati tot ce vreti si tot ce nu vreti sa stiti sau sa auziti.
Reply With Quote