vreau sa precizez ca vechiul meu duhovnic este un preot extraordinar dar nu prea are timp , mai ales acum ca , construieste o noua biserica. de aceea am ales un preot calugar ca nu prea paraseste manastirea si il gasesc acolo de cate ori am nevoie.eu merg la sfanta biserica tot acolo unde am mers si pana acum ca acolo ma regasesc.si vreau sa va aduc la cunostinta ca am luat hotararea ca acest pacat sa nu il mai fac niciodata , ba mai mult decat atat sa nu indemn pe nimeni sa il faca . cu fiica mea am vizionat filmulete despre avorturi si am vb despre pacatul avortului.i-am cumparat acum doua carti tinerii si sexualitatea si hristos si tinerii (amandoua de la o editura crestin ortodoxa)pentru a se informa si a face deosebirea intre placere si pacat. va pup si va astept pe toti cu noi sfaturi.(daca aveti recomandari despre metode de a nu mai ramane insarcinata ca nu stiu ce sa fac , desi stiu clar ca nu trebuie sa stim unul de altul daca nu vrem sa procreem dar ce sa fac ? sa ma despart poate ca el nu intelege . va rog daca aveti recomandari va astept)
|