Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Fiind o discutie lunga si alte motive obiective, probabil ai pierdut sirul.
Era vorba de moastele lui Danion. Adica..din cutia lui Danion.
Si mai ziceai:
Sa inteleg ca te-ai razgandit sau este vorba de aceleasi probleme de memorie?
|
Se vede ca ai o obsesie cu Danion... Nu stiam ca a facut parte din MISA. El vorbea despre meditatii, nu despre MISA. Dar tu le stii pe toate.
In ceea ce priveste ultima ta remarca, cred ca daca in copilarie te-ar mai fi altoit parintii din cand in cand - vezi ca avem un topic activ acum pe teama bataii rupte din Rai - nu ti-ai mai fi permis atatea obraznicii cu oameni de varsta mamei tale. Ai fi avut respect; dar tie iti lipseste cu desavarsire si nu ai nici masura; ca daca ai avea masura, as intelege si eu de gluma; dar nu ai.
Daca nu ma insel a 5. lege a lui Moise e sa iti respecti parintii, si implicit pe cei mai in varsta; iar tu o incalci sistematic.
Te-am intrebat ceva, si imi raspunzi cu totul altceva; iarasi lipsa de respect; de data asta fata de tine insuti.
Ca o crestina ce sunt, sunt invatata sa iert si sa uit; de aceea iti mai adresez cate o intrebare. Dar trebuie ca si celalalt sa fie crestin, sa ierte si sa uite. Dar daca se comporta ca in VT si tot scoate ochii si dintii, atunci comunicarea nu e posibila; si nu din cauza mea, care sunt crestina si ortodoxa.