Subiect: Postul negru
View Single Post
Vechi 25.03.2013, 15:58:39
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivivi
Postul numai cu apă NU E POST ci e desfrânare că ăia din sodoma și gomora din cauza belșugului de pită și apă au căzut în desfrânări satanice și antichristice poftind împreunări până și cu îngerii prooroci!
Cred ca ti s-a mai spus, dar totusi iti mai zic o data: fa-ti timp de doctor.
Stii tu care.
Da, unii repetă minciuna trufașe în speranța că o credibilizează și o preschimbă-n adevăr.

Tu se pare că mă trimiți pe mine la 'doctor' căci te simți jignit în desfrânarea cu apă pe care probabil o practici și pe care o numești post în timp ce nici n-ai citit Scriptura... că de acolo am zis așa fiindcă acolo este scris... asta pentru cine are ochi de citit și urechi de auzit!

Păi, așa după mintea ta, nu ți se pare că ai să cazi din lac în puț cu un astfel de post recomandat de tine și o să capeți broaște în burtă?

Dacă nu mă crezi nici pe mine și nici scriptura atunci n-ai decât să te duci tu la doctor fiindcă se pare că nici nu vrei să citești și nici să crezi sfaturile altora ci dai tu sfaturi fără bază scripturistică și nu așa în general ci direct în particular deși eu nu ți-am cerut sfatul și ce ai dat tu nu e sfat ci e curată nesimțire. Te iert de data asta și-ți mulțumesc că ce poți face cu rinocerul-hipopotam când se sperie și vrea s-o taie cât mai rapid în baltă să beie apă și să se ascundă în ea? Doboară tot ce-i stă în cale... căci nu știe ce face.

Vezi vezi să nu mă mânii pe tine și să te sfătuiesc și eu să mergi la doctor că doar știi că ți s-a mai zis! : ))))))))

Citește la Avraam și la Lot și vei găsi ce belșug de hrană aveau sodomiții și gomoreii și nu posteau deloc!.. și apoi mai vorbim... de unde se trage spurcăcioasa desfrânare și pofta cea rea până și cu îngerii prooroci.

Last edited by vsovivivi; 25.03.2013 at 16:10:10.
Reply With Quote