View Single Post
Vechi 26.11.2007, 16:29:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de legionar
Miscarea Legionara n-are nicio treaba cu politica iar doctrina ei este evanghelia dreptatii. Asta sa intelegi si e suficient ;)
Asta e cea mai buna glumitza pe care am auzit-o vreodata...

poi daca a reushit mishcarea asta sa pacaleasca pe astfel de somitatzi shi pe patintzi inbunatatzitzi... atunci cum sa nu poata pacali pe unii ca shi domnia ta...

domnule, chiar daca nu m-a intrebat nimeni, nu le condamn faptele cum fac evreii sau au facut-o comunishtii ci am impresia ca sufletul credinciosului magulit cu aberatziile acestei mishcari greu mai poate sa iasa la lumina... dar parintzii daca au facut parte din randurile lor pentru scurte perioade sau le-au citit shi gandit ideile, au facut-o in tineretzile lor, ca astazi daca vei sta devorba cu ei, nu cred ca le-ar da apa la moara la avocatzi ca shi Zelea sau la preafesorul de la Iashi sau la cei care au urmat, nu pentru faptele lor discut, ca nu cunosc sa fi facut rele mai mari sau mai mici ca shi altzii ci pentru ce balaure poate sa creasca in sufletul cate unui creshtin aceste doctrine... auzi tu acolo, in prima faza in numle Arhanghelului Mihail, iar apoi ca sh Mishcare Legionara, poi insashi numele ii spune exact ce a fost in istori, ca shi mishcare politica, intai s-a inspirat de la evanghelia Dreptatzii, ca sa sfarsheasca in Legiunea natzionalista a lui Hitler, shi in final membrii ei s-au pierdut prin partidul comunist... Domnule dar nu vreau sa afirm ca sunt mai rai ca altzii, sunt mai buni poate dar tot nocivi la sufletzel ???

shi diagnosticul pe care mi l-ai pus a fost corect ... atunci ma intreb cum de nu aplici aceiashi metoda shi cand analizezi mishcarea respectiva... de ce?

deci ca Mishcarea Legionara n-are legatura cu politica shi ca evanghelia ei este evanghelia draptatzii, n-am sa intzelg niciodata... fiindca scoate pui de cuci mortzi in fasha, shi nu fiindca-i urasc... ca n-am de ce... ca in istorie chiar au fost simpatici domnule...:)
Reply With Quote