Citat:
Īn prealabil postat de heaven
Insa nici macar asta nu a fost motivul pentru care am scris toate acestea,ci doar,ca gasesc putin cam tras de par,exagerat si artificial acest patriotism care peste noapte i-a lovit pe romanii nostri,care pana acum cateva saptamani nici nu-si bateau capul cu asemenea dileme existentiale.Sau,poate cine stie...erau prea ocupati cu a duce o lupta tacita impotriva masoneriei si eu nu mi-am dat seama! :))
Noi sa fim sanatosi,ca de pus paie pe foc se ocupa altii,care stiu ca sunt destui amatori sa toarne si ei gaz pe foc! Ca doar la unii romani paine poate sa nu fie,da' circ...e musai! :))
|
Vad ca a devenit foarte la moda cuvantul
CIRC, indiferent ca se potriveste sau nu situatiei.
Ai uitat, Gabriela, ca acum cateva zile au defilat in tot orasul cu steagurile albastre ale "tinutului secuiesc"? Si ce "patrihot" era cel, care a tinut cuvantare si a cerut ca toata lumea sa stie maghiara, chiar si romanii, care locuiesc in tinutul lor, pe care au avut grija sa il curete de romani, de parca ar fi balariile din gradina... Acela DA, circ!
Deci nu s-au trezit romanii peste noapte si neavand ce face la acea ora, s-au gandit sa devina dintr-odata patrioti, ci au avut motiv intemeiat prin gravitatea manifestarii acelora.
Am citit reactia PM Ponta la actiunea de sustinere a fetei cu bentita, pe care a organizat-o sectorul 5 al Capitalei. Ponta s-a aratat surprins si s-a intrebat daca au o problema cu ungurii in sectorul 5... Urmand exemplul Premierului (!) intr-adevar initiativa romanilor cade in desuet, desi nu este sub nicio forma. Este doar un mod al acestuia de a sari peste probleme, atunci cand nu le poate rezolva.
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/pon...l-5-52637.html