Secuii sunt definiti ca fiind grup etnic maghiar.Mai departe nu stiu de ce ne complicam atat...
@antiecumenism - Cred ca totusi nu ai nimerit persoana pe care sa o abordezi cu astfel de provocari.Prin urmare nu voi intra in acest mic joculet,iar cine poate citi cu impartialitate spusele celorlalti fara a adauga sau a omite cu buna stiinta sa nu,anumite aspecte,este minunat...daca nu,imi pare rau,dar nu am timp de pierdut explicandu-ma si repetandu-ma la nesfarsit.
@Miha-Anca
In orice disputa,fie ea intre doua persoane sau intre doua grupuri de persoane,nu exista ca doar unul este imaculat,iar celalalt negru ca si taciunele,ca unii sunt ingerasi,iar ceilalti dracusori cu cornite! :) Prin urmare,circul este creat in egala masura atat de extremistii romani,cat si de cei maghiari.Insa,acesti oameni nu reprezinta un procent majoritar pentru nici una din cele doua nationalitati.Mai sunt si oameni care chiar au invatat sa convietuiasca armonios,au intemeiat prietenii,au afaceri impreuna,casatorii mixte etc si pe care acest circ ii afecteaza profund.Despre asta vorbim.
Si mai consider ca problema noastra este ca prea mult privim in curtea vecinului si cu mult prea putin in a noastra!Spre exemplu,as fi curioasa sa citesc si partea pozitiva a acestui patriotism proclamat atat de vehement in mediul virtual: concret in viata de zi cu zi,cum contribuiti fiecare pentru a mentine viu spiritul de roman? Multumesc ...
|