Citat:
În prealabil postat de Decebal
Eu văd ceva în jurul a câteva zeci de mii de indivizi, poate ceva peste o sută de mii.
|
eu cred ca sunt mai multi. las'ca si suta de mii merge.
Citat:
În prealabil postat de Decebal
Bergoglio nu a făcut decât să spună o banalitate. Și chiar și așa, nu reușesc să sesizez unde este și ce rol joacă eshatonul și învierea credinicoșilor în concepția lui Bergoglio și a altora de aceeași gândire cu a lui? Dacă planul lui Dumnezeu este numai pentru această lume, atunci de ce a mai înviat Hristos? Oare nu Hristos a spus că la înviere nu se vor mai căsători, ci vor fi ca îngerii? Cum poate să distrugă diavolul planul lui Dumnezeu, dacă Hristos a primit toată puterea în cer și pe pământ, iar catolicii mai și fac uz de asta pentru a își susține învățătura lor cu Christus Rex? Dacă diavolul încă ar mai avea puterea să distrugă planul lui Dumnezeu, asta înseamnă că Bergoglio în fapt nu crede că diavolul a fost înfrânt la Cruce și la Înviere, că Hristos a primit toată puterea în cer și pe pământ, că diavolul a fost dezbrăcat de puterea lui, că Hristos a biruit lumea, pentru că prin acestea înșirate practic Hristos a distrus planul diavolului. Cum să mai fie distrus planul lui Dumnezeu, când moartea nu mai are nici o putere asupra lui Hristos? Ce-i drept mai există posibilitatea ca diavolul să pună mâna pe niște suflete și să le ducă la rătăcire, dar ca diavolul sau niște organizații lumești sau diavolești să mai poată distruge planul lui Dumnezeu după Învierea lui Hristos, asta nu o mai cred. Cine crede așa ceva, acela nu crede în învierea din morți și în viața veșnică în Hristos.
|
planul e tot acolo, chiar daca nimeni nu l-ar mai baga in seama.
dar legal, da, poti sa strici cum tratezi lucrurile in viata de zi cu zi.