View Single Post
Vechi 26.11.2007, 17:43:21
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Saurian
Dar cand vad o femeie tanara cu batic si fusta e ceva de nedescris. Parca ma indragostesc de respectiva femeie ( si am numai 21 ani ).
aceea femeie cred ca te atrage inerent prin starea ei interioara, care este asemenea tie, nu prin faptul ca poarta fusta si batic.
asa e. Dar exteriorul arata in primul rand preocuparea ei si ce e in interior. Normal ca nimanui nu-i place fatarnici. Dar cand vezi o fata cu pantaloni, pudrata si cu decolteu arata cam pe ce loc e in sufletul ei Hristos.

nu stiu daca ma intelegi. Am citit la par Serafim. Par. Gherman ( fratele de suflet al par Serafim Rose ) cand era mirean se gandea sa se casatoreasca. Era o tanara care atenta la inima sa. A testat-o punand-o sa citeasca "Pelerinul Rus" o carte care o indragise f tare acest parinte. Ei nu prea i-a placut si din discutiile care au mai avut a inteles ca ea ii rezerva lui Dumnezeu o duminica si in rest se imagineaza cu o casa, cu masina, cu copii si altele. Ea nu era nebuna dupa Hristos cum era el, nu era destul de fanatica pentru el. La asta ma refeream eu. Femeile care indraznesc sa infrunte moda sunt ori destul de fanatice pentru mine, ori fatarnice. Si e usor sa descoperi pe cele fatarnice.

Maica Domnului sa te apere!:D
Reply With Quote