Citat:
În prealabil postat de jenica
Spunea asa de frumos parintele ieri la predica ca, femeile care cauta sa se afirme in lume, de fapt sufera din pricina lipsei Lui Hristos in inima lor. Cauta sa isi umple sufletul cu politica, cu afaceri, cu titluri si onoruri. A inchiat cu un indemn atat de frumos. Sa cautam mamelor sa ne afirmam in Hristos asa cum s-au "afrimat" sfintele mucenice si fecioare. Unde este Lady Diane, unde este regina Egiptului, unde este actrita cutare..dar iata sfanta Ecaterina, iata sfanta cuv Maria Egipteanca, iata Sf Cuv Parascheva, sau "afirmat" in Hristos si au ajuns NEMURITOARE! tare mi-a placut acest cuvant.:) Doamne Dumnezeul meu, da-mi mie mult pacatoasei ravna sfintelor mucenice, da-mi lacrimile sfintei cuvioase Maria Egipteanca, da-mi bunatatea/milostenia sfintei cuvioase Parascheva, da-mi intelepciunea sfintei Ecaterina. Doamne Dumnezeul meu, invata-ma sa ma odihnesc intru Tine..si fereste-ma de mine insumi :(:(
|
cere lui Doamne-Doamne si pentru mine ceva:D:D:D...
sa-mi de-a dreapta credinta ( sunt cam ecumenist de felul meu ) a sfantului Nicolae, sa-mi de-a dragostea de Dumnezeu a Sf Siluan, sa-mi dea credinta puternica a Sf Constantin Brancoveanu....
nu fi atat de zgarcita sa te rogi numai pentru tine...:D