View Single Post
Vechi 28.03.2013, 12:34:23
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aanrra Vezi mesajul
Am curajul nebun poate de a face o invitatie pentru d-na,d-soara heaven,aici in judetul Mures ,la granita cu asa zisul tinut secuiesc.Invitatia este valabila pentru o zi de sambata sau duminica,oricare ar fi ea si suport absolut toate cheltuielile,transport civilizat dus-intors,cazare si tot ce implica aceasta.
Ca cetateni ai acestui stat avem drepturi si indatoriri,indiferent ca-s roman sau maghiar.Acestea sunt clar specificate in Constitutia Romaniei si nu pot fi obiect de negociere.
Nici un cetatean roman de etnie maghiara NU poate afirma ca-i sunt ingradite in vreun fel drepturile,au de fapt mai multe decat si-ar fi imaginat in urma cu ani ca pot obtine.Se pot manifesta cum vor,cand vor si unde vor si absolut nimeni nu-i impiedica s-o faca...dar si manifestarile astea se incadreaza undeva,nu?Cum credeti ca m-am simtit in data de 10.03 .2013,cand maghiarii au marsaluit pe strazile orasului scandand lozinci de tipul:,,Ardealul nu-i pamant romanesc,,...cand cei din Garda Maghiara si cei de la Jobbik,partid de extrema dreapta in tara vecina,au urlat cantece din vremuri demult apuse...si multi altii ca ei.Cam cum ar fi trebuit sa ma simt??Cam cata romana poate sti un elev care invata limba materna,limba statului sau,cu profesor maghiar?
Din pacate aceste vinituri asiatice ,au profitat intotdeanuna de acea blandete de bou, a romanului, de faptul ca noi nu am fost niciodata o natiune militarista si expansiva,neavand in sange dorinta de-ai subjuga si cuceri pe altii !!!
Din aceasta cauza, suntem sui un popor dezbinat si lipsist de unitate, ca o ceata de oi !!!

As vrea sa vad si eu ungur ,care sa le spuna alor sai, ca romanii au fost primii,si au dreptul istoric al pamantului de partea lor,si ca nu e cazul sa se manifeste provocator ,fata de o natiune care le-a suportat prea multe obrazncii si ofense,si care ,niciodata nu s-a comportat urat cu ei, dand dovada de o blandete si o rusine, de care nu stiu daca o alta natiune ar fi capabila !!!
Numai ca nu exista acest ungur,care sa faca parere divergenta cu ai lui,niciodata ,deoarece ai au un puternic instinct de haita, ca orice popor migrator !!!
Reply With Quote